Главная страница Карта сайта Интернет-приемная

Аварийные и диспетчерские службы г.Алчевска
Аварийные и диспетчерские службы г.Алчевска

Новая версия сайта
Сайт Администрации города Алчевска

Предыдущая версия сайта
Предыдущая версия сайта

Парки культури та відпочинку

Перечень адресов, по которым можно набрать воду в случае отсутстсвия водоснабжения | Список подвальных помещений для укрытия

КУ «Алчевський центр дозвілля населення», Парк культури та відпочинку імені Перемоги
Директор: Титаренко Наталія Іванівна
Адреса: 94213, м. Алчевськ, вул. Липовенка, 4г
Телефон: 2-51-92
Електронна адреса:



Комунальна установа «Алчевський центр дозвілля населення»

 

Директор установи - Титаренко Наталія Іванівна.

Адреса установи – 94213, Луганська область, місто Алчевськ, вулиця Липовенка, буд. 4-г

КУ «Алчевський центр дозвілля населення» був створений у квітні, 1993 року. Установа надає мешканцям міста комплекс послуг у сфері дозвілля які спрямовані на задоволення запитів і потреб населення у якісному оздоровчому та культурному відпочинку.

Установа об’єднує у своєму складі Парк культури та відпочинку імені Перемоги і десять клубних формувань серед яких шість творчих колективів та чотири клуби за інтересами. У центрі працюють: клуб шанувальників археології «МИГ», клуб традиційної декоративно-ужиткової та сучасної творчості «Райдуга Надії», клуб змістовного дозвілля ветеранів та клуб шанувальників спортивного більярду.

Творчі самодіяльні колективи центру – вокальний, хореографічний, театральний та колектив духового оркестру завжди бажані гості на урочистих та святкових заходах у місті. Парк культури і відпочинку імені Перемоги, як зона масового відпочинку, почав своє функціонування у 1961 році, місце для його розташування було обрано у частині міста зі сприятливими природними умовами та рельєфом, яка була вільна від забудови. Загальна площа Парку культури та відпочинку імені Перемоги складає 58,2654 га. З 2012 року почалося відновлення та загальна реконструкція паркової зони. Благоустрій та озеленення території Парку створює умови для комфортного та різнопланового відпочинку мешканців міста на лоні природи, проведення святкових, розважальних, оздоровчих та спортивних заходів. У парку імені Перемоги функціонують шість дитячих майданчиків, містечко атракціонів, естрадний майданчик та «Галявина казок». 

     


Новая версия сайта
Сайт Администрации города Алчевска